Collectie: Vijzels & stampers
De vijzel en stamper (ook wel tjobek, oelekan, tumbukan genoemd) is één van de oudste kookgerei in de Indische keuken en daarom ook hoofdzakelijk.
Ze zijn er in diverse maten, grootte, gesteente verkrijgbaar.
Het haalt alle smaak uit gecombineerd en verse kruiden naar boven.
Was je vijzel en stamper alleen af met warm water. Gebruik geen afwasmiddel en geen schuursponsje, maar een zachte vaatdoek.
-
Thaise vijzel & stamper
Normale prijs Vanaf €15,50 EURNormale prijsEenheidsprijs / per -
Tumbukan (gepolijst)
Normale prijs Vanaf €13,95 EURNormale prijsEenheidsprijs / per -
Tumbukan met tekening (13cm)
Normale prijs €19,95 EURNormale prijsEenheidsprijs / per -
Tumbukan (14cm)
Normale prijs €22,50 EURNormale prijsEenheidsprijs / per
Ons assortiment
-
Bamboe producten
In Azië wordt bamboe al eeuwenlang gebruikt om verschillende gebruiksvoorwerpen van te...
-
Vijzels & stampers
De vijzel en stamper (ook wel tjobek, oelekan, tumbukan genoemd) is één...
-
Serviesgoed
In heel Azië kom je een grote verscheidenheid aan prachtig servies tegen. ...
-
Diverse Producten
Hier shop je een scala aan diverse Aziatische producten.
-
Specerijen en Sauzen
Specerijen en Sauzen toevoegen aan je maaltijd maakt dat dit smaakvoller zal...
-
Warme & koude dranken
Hier kun je shoppen voor allerlei lekkere theetjes en andere dorstlessers.
-
Cakemixen & bakvormen
Zelf taart maken is een klein feestje. Tijdens het bakken vult het...
-
Snoep, chips en zoetwaren
Op zoek naar snoep? Hier vind je een overzicht van al het snoep...
-
Kookboeken
Kookboeken met heerlijke recepten vind je hier!